Debreceni Zoltán séf, Hadik Kávéház

Debreceni Zoltán 12 éves kora óta készült arra, hogy séf legyen. A szakács mesterség művészetét a Gundelben és csere-diákként külföldön egy négy csillagos Michelin szállodában sajátította el. Vágya, hogy művészi színvonalra emelje a hagyományos és divatos ízek, ételek kombinációját. Mindig új ízeken, a régi ételek megújításán, „új ruhába” öltöztetésén fáradozik. Jelenleg a Hadik Kávéház és a Szatyor Bár és Galéria közös éttermének a séfje. Legnagyobb örömöt az jelenti a számára, ha a vendégek elégedetten távoznak. Országos szakmai versenyen negyedik helyezést ért el. Más versenyen még nem vett részt, de ami késik, nem múlik, hiszen még szemtelenül fiatal.
Szerző(k) neve: 
Poór Tünde szerkesztő-riporter, Keceli Zsuzsa Vince zenei szerkesztő
Médium: 
Magyar Katolikus Rádió
Megjelenés időpontja: 
2013. október 13.
Jelölés kategóriája: 
Művészet