Álomgyár - Az elhivatottság művészete

Az Álomgyárat ELTE végzős filmesek készítették. Céljuk, hogy a film nyelvén közvetítsék a projekt üzenetét: a sikeres és boldog élethez elég egy jó ötlet és egy adag elszántság, kreativitás.

Álomgyár - Álmok nélkül nincs valóság

A projektben leforgatott kisfilmekben az ország különböző pontjain élő két példaértékű, ám mégis átlagos fiatal, és egy fiatalokból álló csapat, számos különböző életút jelenik meg – van azonban, ami közös bennük: elszántság, kreativitás és vállalkozókészség. Az epizódokat ELTE végzős filmesek készítették el. Céljuk, hogy a film nyelvén közvetítsék a projekt üzenetét: nem kell gazdagnak, zseninek lenni – a sikeres és boldog élethez elég egy jó ötlet és egy adag bátorság.

Az elhivatottság művészete
főszereplő - Zou De Zsolt

Zsolt élete a zene. Zongorista pályára készül, keményen gyakorol, hogy elérhesse célját. A gyakorlás a technika fejlődését szolgálja, viszont van egy pont, ahol a technika feloldódik, és elkezdődik valami más – a mű életre keltése. Az elhivatottság művészete betekintés a tehetség anatómiájába.

Szerző(k) neve: 
Cibulya Nikol - rendező, vágó Klausz Péter - rendező, vágó Hernádi Ambrus - operatőr Krulik Marcell - operatőr Gajdics Dávid - operatőr Ebner Dávid - colorist Pongor András - hangutómunka V. Molnár István - arculat, feliratok Tóth Bálint - gyártásvezető
Médium: 
www.civilkamera.hu
Megjelenés időpontja: 
2014. március 04.
Jelölés kategóriája: 
Művészet